Warme LED Lokaal 1650 ‘s-Hertogenbosch

“Na twee jaar zoeken, heeft Xtra Warm Led mijn wens om een smalle LED-lichtbundel met de juiste sfeer in mijn restaurant te krijgen, weten te realiseren”.

Tags: 2300K led / Extra warme led / Horeca
Led verlichting boven Lokaal 1650
LEDverlichting boven bij Lokaal 1650.

Graag wil ik je van harte complimenteren met de manier waarop je de verlichting in mijn restaurant enorm hebt verbeterd.

Twee jaar lang ben ik op zoek geweest naar een speciaal warm licht om de juiste sfeer in mijn restaurant te realiseren. Ook zocht ik een oplossing om de juiste kleur op het midden van de tafel gericht te krijgen voor mijn shared dinner concept. Jouw uitvoering geeft inderdaad de extra warme sfeer in mijn restaurant waar ik naar op zoek was. Ook je speciale lampje met een 10 graden bundel voldoet perfect aan mijn wens om extra warm licht op het midden van de tafel te krijgen.

Nog belangrijker is dat mijn gasten ook bijzonder gecharmeerd zijn van de extra warme sfeer die mijn restaurant nu uitstraalt. Je zult ook begrijpen dat door het aan brengen van deze LED verlichting niet alleen de uitwerking op mijn gasten positief is, maar ook door de besparing van energie mijn bedrijfsresultaat en het milieu positief beïnvloed worden.

Rob Sleutjes
Rob Sleutjes

Met vriendelijke groet,
Rob Sleutjes

Lokaal 1650
Korte Putstraat 27
5211 KP ’s-Hertogenbosch
073-202 0020

www.lokaal1650.nu